ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΠΑΡΑ ΔΥΤΙΚΟ ΦΑΚΙΟΛΙ



Greek Spirit
8-5-2018
Χθες 7-5-2018 ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, ο κ. Κοτζιάς, παραπέμφθηκε ενώπιον κυπριακού δικαστηρίου εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό δημόσιο κατόπιν αγωγής της κυπριακής Μονής Κύκου.
Ο κ. Κοτζιάς έτυχε ατιμωτικής αντιμετωπίσεως και οι ρασοφόροι μηνυτές δια μέσω του συνηγόρου τους φέρθηκαν με ιταμότητα στον 'Ελληνα ΥΠΕΞ.
Ούτε οι Αλβανοί,ούτε οι Τούρκοι, ούτε ακόμα κι αυτοί οι Γερμανοί έχουν τολμήσει να φερθούν με τόσο ιταμό τρόπο ,τουλάχιστον ενώπιον ακροατηρίου, σε Έλληνα αξιωματούχο.
Σύμφωνα  με την Μονή Κύκου η ελληνική κυβέρνηση εκχώρησε στο ΤΑΙΠΕΔ οικόπεδο το οποίο ανήκε στο κυπριακό μοναστήρι.Πίσω από το μοναστήρι υπάρχουν ρωσικά συμφέροντα.
Η Κύπρος έχει πέσει θύμα του πρώην πράκτορα της KGB , του Πούτιν. 
Όταν ο Πούτιν εξελέγη το 2000 μας προέκυψε στην Ελλάδα απο το πουθενά τηλεαστέρας-βιβλιοπώλης ο οποίος πούλαγε προφητείες οι οποίες βασίζονταν σε κάποια ευρήματα σε ένα σπίτι στο Τραχώνι Λεμεσού. 

Από την Λεμεσό είναι και Κύπριος ιεράρχης ο οποίος διακινεί προφητείες περί ελεύσεως του ξανθού γένους αλλά και απώλειας δύο νησιών από την Ελλάδα.
Ο ιεράρχης αυτός έχει άρρηκτες σχέσεις με το Άγιο όρος το οποίο έχει αλωθεί απο το ρωσικό χρήμα.
Ο Πούτιν έβαλε τον τηλεαστερα να μας φλομώσει με προφητείες οι οποίες πρέσβευαν την έλευση των Ρώσων οι οποίοι θα μας σώσουν.
Παράλληλα έβαλε τους Κύπριους ρασοφόρους να προπαγανδίζουν σχετικά με την αναίμακτη αποχωρηση των κατοχικών στρατευμάτων και την απελευθέρωση της Κύπρου αλλά και την απώλεια δυο ελληνικών νησιών
Ο Πούτιν και η Ρωσία στην Κύπρο έχουν την δύναμη που έχει το Ιράν στην Συρία.
Όποιος συνεργάζεται με τους Ρώσους  ανεβαίνει οικονμικά και πολιτικά.
Οι Ρώσοι έχουν πείσει τους Κύπριους ότι οι προφητείες της ΚGΒ που ομιλούν για σχεδόν οικειοθελή αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν.
Το σχέδιο των Ρώσων είναι το εξής : Μαζί με την σύμμαχο τους Κατάρ(το Κατάρ έχει υποταχθεί στην Ρωσία και δεν αποκλείεται να δίνει κεφάλαια στον Πούτιν για τον εξοπλισμό του ρωσικού στρατού όπως εξάλλου κάνει και με τον τούρκικο) να πείσουν τον Ερντογάν να αποσύρει λίγες στρατιωτικές δυνάμεις απο την Κύπρο ούτως ώστε να φανεί ότι εκπληρώνεται η προφητεία και να παρασυρθούν οι Κύπριοι στην αποδοχή του σχεδίου Ανάν. Η Κύπρος θα γίνει η πρώτη ομοσπονδία ελληνικού κράτους με την Τουρκία και την προεδρία απο την ελληνοκυπριακή πλευρά θα αναλάβουν οι πολύ εξυπηρετικοί προς την Ρωσία ιεράρχες.
Το φάντασμα του Μακάριου στοιχειώνει την Κύπρο.
Σε αντάλλαγμα για την διαλλακτική στάση της Τουρκίας οι Ρώσοι θα επιτρέψουν-εάν δεν βοηθήσουν κιόλας- τον Ερντογάν να καταλάβει δύο νησιά του Αιγαίου.  Οι Έλληνες και Ελληνοκύπριοι εθισμένοι απο τις δήθεν προφητείες των ρασοφόρων δεν θα αντιδράσουν διότι οι προφητείες αυτές λένε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε εφόσον θα μας σώσουν οι Ρώσοι.Πράγματι οι Ρώσοι θα επέμβουν κατόπιν εορτής και θα μεσολαβήσουν για την αποδοχή του διαμοιρασμού του Αιγίου μεταξύ Ελλάδας -Τουρκίας. Έτσι η Ρωσία θα αποκτήσει μέσω της συμμάχου της Τουρκίας ελεύθερη πρόσβαση στο μισό Αιγαίο κάτι που δεν έχει σήμερα.
Παράλληλα στην Κύπρο η ομοσπονδία Ελλήνων -Τούρκων θα εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της κυπριακής ΑΟΖ και οι Ρώσοι θα εξασφαλίζουν την δίκαιη κατανομή των εσόδων στις δύο κοινότητες.Μεγάλη σημασία θα δίνουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση του θρησκευτικού συναισθήματος των ελληνοκυπρίων και μάλιστα θα αναστηλώνουν και τις εκκλησίες τους στα πρώην πια κατεχόμενα. Η Κύπρος θα γίνει το υπόδειγμα της συμβίωσης Ελλήνων-Τούρκων.Μέχρι και κληρικό ως πρόεδρο θα έχει όταν θα είναι η εκ περιτροπής σειρά των ελληνοκυπρίων , τι άλλο θέλετε;  θα μας λένε οι Ρώσοι.
Τα δύο ελληνικά νησιά που θα έχει καταλάβει η Τουρκία θα δοθούν πίσω αλλά μόνο εφόσον συναφθεί συμφωνία για διαμοιρασμό του Αιγαίου.Οι Ρωσοι θα πλασάρονται ως σωτήρες διότι σύμφωνα με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία της KGB θα μας έχουν σώσει απο την τουρκική εισβολή στο Αιγαίο και  θα είναι σε εκκρεμότητα και η προφητεία που τους θέλει να μας δίνουν την Πόλη πίσω.
Σε βάθος μερικών χρόνων οι Ελληνοκύπριοι θα αφομοιωθούν απο τους Τούρκους, θα αρχίσουν οι διωγμοί των χριστιανών αλλά θα είναι πλέον αργά.Το Αιγαίο και η Αν.Μεσόγειος θα είναι πλέον στην ρωσο-τουρκική κατοχή εξ ολοκλήρου .Εντάξει...θα υπάρχει Κύπριος πατριάρχης στην σκλαβωμένη Κύπρο ο οποίος όπως και στην τουρκοκρατία θα είναι υπεύθυνος για τους ΄΄γκιαούρηδες΄΄
Έτσι εξηγείται το μίσος των  Κύπριων ρασοφόρων  εναντίον του Ελληνικού κράτους. Δεν είναι δυνατόν να σέρνουν έναν ΥΠΕΞ ενώπιον δικαστηρίου και τον διασύρουν ως κοινό εγκληματία, κάποιος τους έχει τάξει κάτι..
Ζούμε και πάλι τα προεόρτια της άλωσης του 1453 όταν οι Παλαιολόγοι είχαν κατηγορηθεί ως ΄΄ενωτικοί΄΄-ουνίτες- με τον Πάπα και την Δύση και μεγάλη μερίδα του κλήρου ΄΄προτιμούσε καλύτερα τουρκικό φέσι παρά δυτικό φακΙόλι΄΄

Σχόλια

Ο χρήστης Αρμονία είπε…
.."Σύμφωνα με την Μονή Κύκου η ελληνική κυβέρνηση εκχώρησε στο ΤΑΙΠΕΔ οικόπεδο το οποίο ανήκε στο κυπριακό μοναστήρι".

Το εκχώρησε ή λένε ψέματα; μπορείτε να μου απαντήσετε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ένα σενάριο αλλά θα έλεγα επιστημονικής φαντασίας.Όσα αναφέρονται παραπάνω αναφέρονται σαν να είναι η Ρωσία η μόνη υπερδύναμη.Κατι σαν τις Η.Π.Α μετα την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης,κάτι το οποίο δεν ισχύει πλέον.

Αυτά για τις προφητείες που ως άβουλα όντα τις αποδέχονται Έλληνες και Κύπριοι,και παρουσιάζονται οι κληρικοί ως Αγιατολάχ Χομεϊνί μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Το νόημα της Ορθοδοξίας είναι το Χριστιανικό βίωμα και όχι οι προφητείες.
Οι προφητείες δεν είναι η βάση της Ορθοδοξίας.Ειναι ένα μικρό μέρος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν καλεί τους πιστούς σε αδράνεια για το μέλλον και την πρόοδό τους.
Οι προφητείες δεν είναι κισμέτ.

Τώρα το πώς τις εκμεταλευονται κάποιοι για να επηρεάσουν κάποια θρησκόληπτη ομάδα κάποιου πληθυσμού είναι ένα θέμα.Παντως οι υγιώς θρησκευόμενοι Χριστιανοί δεν έχουν ανάγκη από προφητείες.
Να θυμίσουμε κάτι.Στους πρώτους Χριστιανούς είχε γίνει γνωστή η έλευση του Αντιχρίστου.Κάποιοι Χριστιανοί της Θεσσαλονίκης μόλις άκουσαν περί αυτού,παραιτήθηκαν από την καθημερινότητα,σταμάτησαν να εργάζονται κ γυρνούσαν από δω κι από κεί με τον φραπέ στο χέρι.Σου λέει αφού έρχετε ο Αντίχριστος ζαμαν φου ολα.Ο Απόστολος Παύλος τους έστειλε επιστολή για να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα μαλώνοντάς τους για την στάση τους.

Ο κανονικός Ορθόδοξος Χριστιανός δεν λειτουργεί ανάλογα με τις προφητείες αλλά προσπαθεί να ζήσει σύμφωνα με τον νόμο του Θεού.

Σχετικά με το οικόπεδο που παραχωρήθηκε από την Κύπρο στην Ελλάδα,λέγεται ότι δόθηκε για την κατασκευή Ελληνικής πρεσβείας από το 1998 περιπου,αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα και ή Ελληνική κυβέρνηση θέλει να το σκοτώσει.Ειναι έντιμη στάση αυτή από πλευράς Ελλάδος για τα συμφωνηθέντα;Δηλαδή με τους Σκοπιανούς ο Ελληνας ΥΠΕΞ είναι προβατάκι και με τους Κύπριους παπάδες είναι θηρίο;Θεωρώ ότι θα υπήρξε καλή διάθεση από την άλλη πλευρά για συνδιαλλαγή και συμφωνία πριν την καταφυγή στα δικαστήρια.Στο κάτω κάτω όταν δεν μπορείς να τα βρεις μόνος με κάποιον άλλο,η νομιμότητα απαιτεί να αποφασίσει άλλος για σένα.

Όσο για τα περί Ρωσίας Κύπρου είδαμε τα χάλια επί Μακάριου και πόσο την βοήθησε η ΕΣΣΔ,τα είδαμε και με τις Κυπριακές τράπεζες,όπου η Κύπρος έτρεξε να παρακαλέσει την Ρωσία και δεν υπήρξε συμφωνία.Δηλαδη ποια συμφωνία να υπάρξει;Συμφωνία θα πει αμοιβαία οφέλη.Οχι δώσε μου εσύ κι εγώ όχι.

Η πολιτική της Ρωσίας είναι αυτή που καθορίζουν τα συμφέροντα της.Τωρα με την Τουρκία,αύριο όχι.Επίσης η ΕΣΣΔ στην Κύπρο 74 δεν είχε καμία συμμετοχή διότι είχε την προσδοκια,ότι θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας και θα διαλυθεί το ΝΑΤΟ και έτσι θα βάλει στη ζώνη επιρροής κάποια από τις δύο χώρες.Αυτο κάνει και τώρα με την Τουρκία χωρίς να υπάρξει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Δοκιμασε με την Ελλάδα με τον Κωστάκη με Μπούρκας Αλεξανδρούπολη,προτείνε στον Γιωργάκη οικονομική βοήθεια για να μην μπλέξουμε με μνημόνια,στη συνέχεια με τους επόμενους πρότεινε S 400 κ.α και οι "Έλληνες"ηγέτες τα αρνήθηκαν όλα.
Δεν τόλμησαν να αφήσουν ένα πορτακι ανοιχτό και προτίμησαν το κλουβί Αμερικανογερμανιας χωρίς ανταλλάγματα.

Οι Ρώσοι είναι σίγουρα πιο έντιμοι στις συμφωνίες τους και συμφωνίες αμοιβαιου οφέλους σε αντίθεση με τους φαταούλες Γερμανιας-Αμερικης.
Είδε και αποειδε ο Μπούτιν και πήγε από την άλλη μεριά στους καλούς παζαρτζηδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εφόσον ισχύουν αυτά που γράφει ο Greek spirit το ερώτημα κρίσεως είναι γιατί η Κύπρος δεν έδωσε κάποια από τα οικόπεδα, όπου θα γίνουν γεωτρήσεις, στη Ρωσία (στην Gazprom);Ειδικά το οικόπεδο 3;