ΠΡΟΣΟΧΗ- ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ

Greek Spirit 
27-1-2018
Η προφητειολαγνεία θέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο. Ποιοι άραγε είναι απο πίσω από αυτούς που διακινούν δήθεν προφητείες σχετικά με την κατάληψη δύο ελληνικών νησιών απο τους Τούρκους; Γιατί συνεχώς μας πλασάρουν τις δήθεν προφητείες σχετικά με ελληνοτουρκικό πόλεμο οποίος θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια δύο νησιών του Αιγαίου αλλά παράλληλα μας καθυσηχάζουν ότι δεν θα πολεμήσουμε και ότι κατόπιν θα έρθουν οι Ρώσοι να μας σώσουν.Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι θέλουν την κοινή γνώμη να εθιστεί σε ενδεχόμενο απώλειας εθνικού εδάφους για την οποία δεν θα χρειαστεί να αντιδράσουν αλλά να περιμένουν ήσυχα τους Ρώσους να μας σώσουν. Ποιος σχεδιάζει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας ; 
Η προφητειολοαγνεία είναι ένα φαινόμενο που γιγαντώνεται από το 2000 και έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά Το πρώτο είναι ότι αναφέρεται σε δήθεν προβλέψεις που αφορούν το άμεσο μέλλον (κάτι που δεν έχει σχέση με τη θρησκεία και τις προρρήσεις των θεόπνευστων προφητών οι οποίες δεν έχουν χρονικό ορίζοντα) και μάλιστα με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας Παράδειγμα χαρακτηριστικό είναι η δήθεν προφητεία ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αλλά αυτό θα είναι κάτι καλό εφόσον ως χρεοκοπημένη χώρα δεν θα αποτελεί ελκυστικό στόχο για κανένα εχθρό.Τελικά χρεοκοπήσαμε και οι προφητειοβαρεμένοι αισθάνονται ήσυχοι ότι κανένας δεν μας απειλήσει. Που ακούστηκε ότι η άμυνα μιας χώρας βασίζεται στην διάλυση της ; Είναι φανερό ότι ΄΄προφητείες΄΄ τέτοιου είδους διακινούν εξωχώρια κέντρα μέσω των οργάνων τους τα οποία μας θέλουν υποταγμένους.
Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι  για όσα δεν έχουν προβλεφθεί αλλά αποτελούν  τρέχουσες εξελίξεις της επικαιρότητας πάντα υπάρχει και μία ανέκδοτη προφητεία η οποία μας αποκαλύπτεται. 'Έτσι η προπαγάνδα των εχθρών μας καλύπτει και τα γεγονότα που δεν είχε προβλέψει. 

Τελευταία όλο και πιο έντονα διάφοροι  παράγοντες διακινούν με λύσσα την δήθεν προφητεία περί θερμού επεισοδίου με την Τουρκια η οποία θα καταλάβει δύο νησιά του Αιγαίου αλλά εμείς ως Έλληνες δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι διότι δεν θα προλάβουμε να πολεμήσουμε και έτσι κι αλλιώς οι Ρώσοι θα αναλάβουν την ανακατάληψη τους. Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία μαζί με την Τουρκία δεν θέλουν την επέκταση των 6 μιλίων σε 12 διότι το Αιγαίο θα γίνει μια κλειστή και καθαρά Ελληνική λίμνη από όπου Τουρκοι και Ρώσοι θα διαπλέουν μόνο με άδεια . Μια κατάληψη της Σάμου πχ και της Ρόδου  απο την Τουρκία λύνει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό τόσο για την Τουρκία όσο και για την Ρωσία η οποία με την συμμαχίας της με τον Ερντογάν έχει εξασφαλίσει την ελεύθερη διέλευση της στον Βόσπορο και δεν θέλει άλλες περιπέτειες στο Αιγαίο.Τι καλύτερο λοιπόν από το να πείσουμε τους Έλληνες ότι σε ενδεχόμενη εισβολή της Τουρκίας σε νησιά του Αιγαίου είναι περιττό να πολεμήσουμε εφόσον οι Ρωσοι θα μας σώσουν , οι Ρώσοι που δίνουν S 400 και πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία..
Αφήστε τις προφητείες και ετοιμαστείτε να πολεμήσετε, σας κοροϊδεύουν.
Ακόμα και για το Σκοπιανό οι πράκτορες έχουν έτοιμη απο καιρό  προφητεία σύμφωνα με την οποία τα Σκόπια ΄΄είναι ένα ποντίκι που βρυχάται'' και ότι τίποτα δεν μπορούν να καταφέρουν,έτσι ώστε να αποδοθεί το όνομα Μακεδονία χωρίς προβλήματα.

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Κανάς χαζός και βλαμμένος θα πάει να πολεμήσει, γιατί οι νέοι που είναι μέσα στις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο θα την κάνουν ως πρόσφυγες στις βορειοδυτικές επιδοματούχες χώρες, όπου θα χαριεντίζονται μέρα βράδυ, χωρίς καν να χρειάζεται να εργάζονται.
Έτσι οι εδώ «ηγέτες μας» θα ζήσουν με τους σκουρόχρωμους νέους κατοίκους ασφαλισμένοι στις βίλες τους σε μια ζωή χαρισάμενη όπως φροντίσανε. Οι παροιμίες είναι πάντα σωστές και σοφές “όπως στρώσεις θα κοιμηθείς”.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τ'οτι καποιοι χρησιμοποιουν μια προφητεια για να προκαλεσουν τρομολαγνεια και να παρουν κλικς,δεν σημαινει οτι η προφητεια δεν ισχυει.Οταν ο Παισιος ελεγε για την πτωση της Σοβιετικης Ενωσης,οι ιδιοι που τον ακουγαν δεν τον πιστευαν.Μιλησε για χρεος που δε θα προλαβαινουμε ουτε τους τοκους.Αυτο αν το ελεγες μεχρι το 2008 θα σε λεγανε τρελο.Ειπε οτι τα Σκοπια στην αρχη θα αναγνωριστουν και μετα θα διαλυθουν.Ειπε για τους Κουρδους οτι θα κανουν κρατος 40 χρονια πριν.Και δεν ειπε δε θα χρειαστει να πολεμησουμε απο τη μηδενιστικη δικη σου θεση.Ισα ισα ειπε οτι θα πεσει η τοτε κυβερνηση και θα γινει επιστρατευση οταν οι Τουρκοι παρουν τα 2 νησια.Και επισης λεει σαφεστατα οτι οι Ρωσσοι θα κατεβουν οχι για να βοηθησουν εμας αλλα για τα δικα τους και μονο συμφεροντα.Διαβασε λοιπον καλυτερα τις προφητειες και μαθε να ξεχωριζεις ποιες ειναι πραγματικες και ποιες οχι.Γιατι το να μην πιστευεις τα λεγομενα του Παισιου,ειναι καθυβριση του Αγιου Πνευματος γιατι αυτο τον φωτιζε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλο λεει το αρθρο. Δεν σου λεει οτι αυτα που ειπε ο Οσιος Παισιος δεν ειναι αληθινα. Απλα μας λεει να μην εφησυχαζομαστε. Συν Αθηνα και χειρα κινει !
Εξ αλλου, σὖμφωνω με τον αρθρογραφο οτι τελευταια γεμισε με προφητειες το διαδικτυο. Ποιος ελεγχει αν υπαρξαν αυτοι οι προφητες και αν πραγματι τα ειπαν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουδέποτε η Ρωσία έχει βοηθήσει το ελληνικό έθνος στο παρελθόν, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον θα το κάνει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σωστή προσέγγιση στο θέμα "προφητείες" αφού διευκρινιστούν τα εξής 2 θέματα ακολουθεί πιο κάτω.

1. Το άρθρο αναφέρει οτι: "ως χρεοκοπημένη χώρα δεν θα αποτελεί ελκυστικό στόχο για κανένα εχθρό".

Δεν λένε αυτό οι προφητείες. Λένε οτι όταν θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος, θα είμαστε αχρείαστοι στο να πολεμήσουμε κι εμείς στην πρώτη γραμμή (π.χ. μαζί με το ΝΑΤΟ κλπ), διότι θα έχουμε τεράστιες οικονομικές δυσκολίες για να συνδράμουμε, οπότε θα προτιμήσουν οι δήθεν σύμμαχοι να μας έχουν απλά ως οπισθοφυλακή χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στο μέτωπο του πολέμου.

2. Αναφέρει επίσης το έρθρο οτι: "η Ρωσία μαζί με την Τουρκία δεν θέλουν την επέκταση των 6 μιλίων σε 12 διότι το Αιγαίο θα γίνει μια κλειστή και καθαρά Ελληνική λίμνη από όπου Του΄ρκοικαι Ρώσοι θα διαπλέουν μόνο με άδεια . Μια καταληψη της Σάμου πχ και της Ρόδου απο την Τουρκία λύνει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό τόσο για την Τουρκία όσο και για την Ρωσία"

Μα η Ρωσία δεν έχει και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη διέλευσή της από το Αιγαίο. Γιατι θα πρέπει να συμμαχήσει με την Τουρκία για να αποκτήσει πρόσβαση αν επεκταθούν τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια; Αντιθέτως μόνο η Τουρκία θα χάσει από αυτό.
Η Ρωσία έχει πρόβλημα με τη διέλευσή της από το Βόσπορο, όπου εάν η Τουρκία θελήσει να το παίξει μονοπώλιο στις θάλασσες στο νότιο τμήμα της, γύρω από την Κύπρο κλπ, θα κινδυνεύσει η Ρωσία από ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου, τα οποία δικαιούται η Τουρκία να τα κλείσει μόνο εάν εμπλακεί σε κάποια πολεμική κατάσταση, σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ. Η Ρωσία λοιπόν έχει θέμα με την Τουρκία, διότι καταλαβαίνετε οτι σε μια ενδεχόμενη πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας (π.χ. σε κάποιο νησί κλπ) θα της δώσει το δικαίωμα να κλείσει τα στενά και να εγκλωβίσει τη διέλευση της Ρωσίας - ενδεχομένως να το επιθυμεί αυτό εμμέσως η Τουρκία, ή κάποιοι άλλοι μέσω αυτής.
======================

Η σωστή προσέγγιση:

Το οτι οι προφητείες λειτουργούν καθησυχαστικά αυτό είναι αλήθεια, όχι όμως στην πλευρά που το θέτει το άθρρο, δηλαδή "ετοιμαστείτε να πολεμήσετε", αλλά στην πνευματική υπόσταση του θέματος που είναι και ο λόγος για τον οποίον αποκαλύπτονται οι προφητείες από το Θεό σε ανθρώπους.
Δηλαδή ο Θεός μας θέλει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι (όσοι πιστοί Χριστιανοί καταλαβαίνουν τι εννοώ, δηλ εν συντομία: πνευματική ζωή, μετάνοια, εξομολόγηση, εκκλησιασμός, Θεία Κοινωνία, προσευχή, νηστεία, μελέτη Αγίας Γραφής κλπ).

Αυτά είναι που πρέπει κάνουμε λοιπόν και να μην κοιτάζουμε διαρκώς τις προφητείες, διότι και να επιζήσουμε των πολέμων πάλι τίποτε δε θα καταφέρουμε, αν χάσουμε μια μέρα τη Βασιλεία του Θεού που την προσφέρει ο Θεός για τον καθένα από εμάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ;;;
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Πως το καταλάβατε; απλή οξυδέρκεια ή υπάρχει προφητεία για δυσαρεστημένους ΄΄αρθρογράφους''
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα οι προφητείες λένε οτι οι Τούρκοι θα μας πάρουν 1 με 2 νησιά.
Αν δεν το καταλάβατε ήδη σήμερα 13/2/2018 ανακοίνωσαν οτι ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ λέει και εμβόλισαν ελληνικό πλοίο του λιμενικού - και οτι συμφωνήσαμε να μην πάνε ούτε τα ελληνικά πλοία εκεί ώστε να αποχωρήσουν και τα τούρκικα.
Δεν απαιτείται οξυδέρκεια λοιπόν.
Οι προφητείες κοντοζυγώνουν όσο και να προσπαθούν κάποιοι να τις υποβαθμίσουν...!!!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
''Δεν απαιτείται οξυδέρκεια λοιπόν'' Η φράση τα λέει όλα. Ποιός χρειάζεται οξυδέρκεια, οι ΄΄προφητείες'' τα έχουν κανονισμενα όλα.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό καταλάβατε εσείς;
Οξυδέρκεια δε χρειάζεται για τα πασιφανή, διότι αυτά τα διαισθάνεται και ο τυφλός.
Και τα πασιφανή είναι οτι όσα λένε οι προφητείες τα βλέπουμε να γίνονται σήμερα.
Εσείς θέλετε περισσότερη εξυπνάδα για να το καταλάβετε;
Δυστυχώς δε σας αφήνει το εγωισμός σας να το καταλάβετε, ή μάλλον το καταλαβαίνετε αλλά θέλετε να λέτε πάλι τα δικά σας..!!!
Καλή φώτιση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο τη δεκαετία του 1990 και μετά έχει αναπτυχθεί ένα κύμα τουρκοφιλίας στον πανεπιστημιακό και εκκλησιαστικό χώρο , η αγάπη για την τουρκία έγινε ένα είδος πνευματικής ανώτερότητας , επιστημοσύνης ,πολλοί πανεπιστημιακοί και εκκλησιαστικοί αυτοαποκαλέσθηκαν τουρκολόγοι και ειδήμονες περι των τουρκικού γίγνεσθαι , μου έκανε εντύπωση η αγάπη αυτή για την τουρκία , τα μαθήματα τουρκικής γλώσσας έγιναν δημοφιλή , μου έτυχε να επισκεφθώ μοναστήρι στη Θεσσαλονίκη και οι μοναχοί να μιλάνε τουρκικά μεταξύ τους στον καφέ και να πηγαίνουν σε ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών για να επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη , μια τουρκολαγνεία που ξεκίνησε μεσα απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , συντηρήθηκε απο ποντιους που ήξεραν τουρκικά και με περηφάνεια μιλούσαν μεταξύ τους τουρκικά ενώ ταυτόχρονα αναπτύχθηκε μια απέχθεια και σνομπισμός για το ελλαδικό εκκλησιαστικό γίγνεσθαι , η ανωτερότητα του τουρκικού γίγνεσθαι ξεκίνησε καλλιεργήθηκε και μεταδόθηκε μέαα απο συγκεκριμένους καθηγητές της θεολογικής σχολής του ΑΠΘ και μεταδόθηκε απο εκεί στους φοιτητές κληρικούς και απο εκεί στον λαό , μέσα σε αυτό το κλίμα εισήχθησαν πλήθος προφητειών περί τουρκίας και εισβολής και καλλιεργήθηκαν για πολλά χρόνια , η προέλευση των προφητειών συνήθως άγνωστη απλά αναμασήματα που δεν βγαζεις άκρη , φτιάξανε προφητείες και είπαν ότι το είπε ο τάδε αγιος και ο δείνα , οράματα κτλπ οι ψευδοπροφητείες αυτές παραλύουν τον άνθρωπο και τον κάνουν να πιστεύει στο ισλαμικό κισμέτ την μοίρα και δέν χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλα είναι γραμμενα να γίνουν ,καταργούν την ελέυθερη βουληση και προσωπικότητα του ανθρώπου και τον καθιστούν ένα άβουλο όν χωρίς κριτική σκέψη πράγματα που ωφέλησαν και ωφελούν το εκκλησιαστικό κατεστημένο με πολλούς τρόπους , υπάρχουν συμφέροντα λοιπόν απο πίσω και κίνητρα για την διάδοση αυτών των ψευδοπροφητειών που φθάνουν μεχρι την καλλιέργεια της υπαγωγής της ελλαδικής εκκλησίας στην Κωνστντινούπολη και την προετοιμασία για τουρκοποίηση του ελλαδικού χώρου ενώ καλλιεργούν ένα μίσος για κάθε τι ευρωπαϊκό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

https://www.youtube.com/user/socratesnios/videos

http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/

http://yperpisteosellinonanthropotitas.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχουμε παρά πολλούς προδότες σε αυτή την χώρα. Και το φαινόμενο δεν είναι καινούριο αλλά υπάρχει εδώ και αιώνες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακούστε τι είπε ο Άγιος Παισιος και αφήστε το εγώ μας. Ταπείνωση εξομολόγηση και θεία κοινωνία και όλα θα πάνε καλά άσχετα τι θέλει η νέα τάξη πραγμάτων. Ο πανάγαθος θεός μας έχει τον τελευταίο λόγο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η Ρωσσια θα πουλησει φυσικο αεριο θες δεν θες στην ευρωπη γιατι ετσι κυλαει η πραγματικη οικονομια και οι προφητειες αυτο λενε τωρα και οχι τα πλαστικοευρωδολαρια που θυσιαζουν ανθρωπους γιαυτο και ο κοσμος θα ξυπνησει ενω προσπαθουν να τον κοιμησουν..