ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

Greek Spirit 
21-1-2018
Όχι μόνο δεν μεταδόθηκε το συλλαλητήριο απο τα κανάλια -ζωντανά ή έστω σε μαγνητοσκόπηση-αλλά παρεμποδίστηκαν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές να προσεγγίσουν την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα η αστυνομία καθήλωσε τα  λεωφορεία τους στα διόδια ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό ότι όλη αυτή η φασαρία και η βιασύνη των Αμερικάνων για την απονομή του ονόματος στα Σκόπια έγινε για να αναδειχθεί μια νέα πολιτική φιγούρα η οποία και ήταν λαλίστατη αυτές τις ημέρες και πάντα κατά της δήθεν λύσης.η οποία προβλέπει την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων ως Μακεδονία.Ωστόσο η άρνηση του καθεστώτος να ενημερώσει τους Έλληνες και τους ξένους για την επιτυχία του συλλατήριου σε βαθμό αυτογελοιοποίησης με κάνει αμέσως να απορρίπτω αυτή τη θεωρία.
Η νίκη είναι αδιαμφισβήτητη . Το ίδιο και η αντίδραση των ΗΠΑ και Γερμανίας.
Την τελευταία φορά είχαμε τον θάνατο ενός πραγματικού ιεράρχη.
Τώρα το επίπεδο θα ανέβει.
Το hellenic sunrise2 έχει γράψει πολλάκις ότι η Γερμανία και Τουρκία αποτελούν συμμαχικό άξονα ο οποίος απο κοινού με το Κατάρ και ΗΠΑ πυροδότησαν τον πόλεμο στη Συρία για να περάσει ένα αγωγός αερίου του Κατάρ που θα τροφοδοτούσε την Γερμανία.
Ο άξονας αυτός έχει ως  ΄΄εγκέφαλο΄΄ τις ΗΠΑ, ως πραγματικό αφεντικό κι εντολέα την Γερμανία, ως χρηματοδότη το Κατάρ καις ως ΄΄μπράβο΄΄-εκτελεστή την Τουρκία με την στρατιωτική της δύναμη και την εγγύτητα στην Μ.Ανατολή..και Ελλάδα.
Στρατηγικός στόχος είναι η απεξάρτηση της Ευρώπης απο το ρωσικό αέριο

Τα Σκόπια πρέπει να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και να αποτελέσουν μια ενιαία ζώνη μαζί με το Κόσοβο και την Αλβανία και το Μαυροβούνιο -το οποίο πρόσφατα εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ- με οποία οι ΗΠΑ θα πιέσουν την Σερβία και θα την αποσπάσουν απο την Ρωσία.Κατόπιν, όλα τα κεντρικά Βαλκάνια θα ανήκουν στην Γερμανία-ΗΠΑ και με την ζεύξη Αξιού-Δούναβη-Ρήνου θα αποτελσουν την αρτηρία τροφοδοσίας αερίου για την Γερμανία η οποία ψάχνει τρόπο να ισοφαρίσει τον αγωγό Κατάρ-Γερμανίας  που ποτέ δεν έγινε .
Όλα αυτά τέθηκαν σε αναστολή με το σημερινό συλλαλητήριο διότι και άσχετα απ΄ότι μας παραμυθιάζουν , τα συλλαλητήρια και οι αντιδράσεις του κόσμου στους δρόμους παντα είναι ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για τους εγχώριους διπλωμάτες οι οποίοι έχουν την ίδια γνώμη με τους διαδηλωτές και αποτελούν μεγάλο φόβητρο για τους  εγχώριους και εξωχώριους διπλωμάτες που έχουν αντίθετη άποψη απο τους διαδηλωτές.
Δεν αποκλείεται να διαταχθεί η Τουρκία να προκαλέσει ένα θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο-Έβρο και Κύπρο, επεισόδιο που θα αποσκοπεί να τιθασεύσει τον κόσμο που τολμά να διαδηλώνει με παρρησία.Ίσως και προβοκάτσια στο εσωτερικό με σκοπό ταραχές που θα φοβίσουν τον κόσμο, ίσως κι όλα μαζί .
Το θηρίο δεν νικήθηκε ακόμα.

Σχόλια

Ο χρήστης ΛΟΓΧΗ είπε…
POSO DIKIO EXEIS!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Χμμμ,αν ΧΑΣΟΥΝ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑΖΕΙ,ΟΛΟ ,ΤΟ STATUS!!!!

ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ,ΠΩΣ Ο "ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ"ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ,ΕΑΝ Ο "ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ",ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ,ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ"ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ,ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ,ΑΠΕΡΑΝΤΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ;;;;