ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ



Greek Spirit 
7-12-2017
Η έλευση Ερντογάν στην Αθήνα την 7η Δεκεμβρίου 2017 και η συνέντευξη του μια μέρα ακριβώς πριν έρθει σε τηλεοπτικό δίκτυο (αλήθεια γιατί άραγε ήταν ανάγκη να του δοθεί βήμα από ελληνικό μέσο όταν όλοι γνώριζαν ότι οι δηλώσεις του θα πρόσβαλαν βάναυσα την Ελλάδα) κάνουν και τους πιο αφελής να θυμηθούν ότι ο λύκος κι αν γέρασε τομάρι δεν αλλάζει.
Ο Ερντογάν κατά την διάρκεια της θητείας του από το 2003 δεν έχει προβεί σε θερμά επεισόδια όπως πχ τα Ίμια,επεισόδια που συχνά πυκνά προκαλούσαν οι προκάτοχοι του κεμαλικοί Ο Ερντογάν βασίζεται σε ένα σχέδιο οικονομικής και πολιτιστικής διείσδυσης της Τουρκίας και του πολιτικού Ισλάμ στην Ελλάδα, γιαυτό και πέρα απο τις ακρότητες στην χώρα του αλλά και στην Συρία και Κουρδιστάν, έχει επιδείξει σχετική ψυχραιμία στις σχέσεις με την Ελλάδα.
Ωστόσο οι δηλώσεις στην τηλεοπτική συνέντευξη που προηγήθηκε της επισκέψεως του διέλυσαν κάθε σύννεφο καλόπιστης αμφιβολίας.
Ο Ερντογάν όχι μόνο αμφισβήτησε την συνθήκη της Λοζάνης και το καθεστώς στο Αιγαίο, όχι μόνο αποκάλεσε τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης ως ΄΄ομοεθνείς του΄΄ αλλά και ''άδειασε΄΄ τον πρωθυπουργό της Ελλάδας λέγοντας ότι του είχε υποσχεθεί ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί θα εκδίδονταν στην Τουρκία μέσα σε 10-15 μέρες από την στιγμή που αυτομόλησαν στην Ελλάδα, κάτι που δεν έγινε φυσικά εφόσον του θέματος επιλήφθηκε η ελληνική δικαιοσύνη.Ο Ερντογάν σε μια πρωτοφανή εκδήλωση διπλωματικού πρωτογονισμού επιτέθηκε ακόμα και εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης, του συστήματος απονομής δικαίου ενός ανεξάρτητου κράτους όπως η Ελλάδα.
Οι Τούρκοι παραμένουν πρωτόγονοι σε όλες τις εκφάνσεις τους.
Ούτε μεταξύ ανθρωποφάγων φύλαρχων δεν υπάρχει περίπτωση ο επισκέπτης να ΄΄αδειάζει΄΄ και να προσβάλει προκαταβολικά τον οικοδεσπότη του.Εδώ πλέον μιλάμε για όχι απλά για αλλαζονία αλλά για σχέσεις Σουλτάνου -ραγιά.
Το 1822 οι Τούρκοι καταστρέφουν την Χίο προκαλώντας μια ανθρωπιστική καταστροφή που συγκλόνισε την Ευρώπη. Το 1826 κάνουν το ίδιο στο Μεσολόγγι και τα Ψαρά. Από το 1825 έως το 1827 ο Ιμπραήμ προβαίνει σε γενοκτονία των Ελλήνων της Πελοποννήσου και του Μοριά.
Αυτό που δεν κατάλαβαν οι Τούρκοι Σουλτάνοι ήταν ότι μπορεί μεν οι βαρβαρότητες να είχαν επιτυχία στο πεδίο των μαχών αλλά την ίδια στιγμή  δημιουργούσαν ένα αντιτουρκικό κλίμα στην Ευρώπη . 
Η  Ευρώπη το 1821 ήταν η Ήπειρος της βιομηχανικής επανάστασης άλλα και των πολιτικών ζυμώσεων που οδήγησαν στα σημερινά ανθρώπινα ιδεώδη και κεκτημένα.Η βιομηχανική επανάσταση μπορεί μεν να εξανάγκαζε ακόμα και τους ανήλικους να εργάζονται ολημερίς ως βιομηχανικοί εργάτες, μπορεί να οδηγούσε τους αγροτικούς πληθυσμούς σε εξαναγκασμένη αστικοποίηση υπο βάρβαρες συνθήκες των εργατικών ΄΄γκέτο΄΄ αλλά παράλληλα  ανέτρεφε την αστική τάξη που θα αποτελούσε την βάση για τις επωφελείς για την ανθρωπότητα πολιτικές και ιδεολογικές ζυμώσεις .
Μετά την Γαλλική επανάσταση και τις ακρότητες της που οδήγησε στην δικτατορία του Ναπολέοντα και το αιματοκύλισμα σε Ρωσία και Ευρώπη, η γηραιά Ήπειρος άρχισε να διακρίνει το λυκαυγές της νέας αυγής έστω και δα μέσω του Βικτοριανού καθεστώτος και της εκμετάλλευσης των εργατών.
Στον παράλληλο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και εξελισσόμενο κόσμο της Ευρώπης η αδιαμφισβήτητη δύναμη ήταν η αυτοκρατορία της Βρετανίας η οποία διαφέντευε αποικίες και υπερπόντιες κτίσεις όπως η Ινδία, η Αυστραλία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και της Μεσοποταμίας-Μ.Ανατολής.
Στην ναυμαχία του Ναβαρίνου τον Οκτώβριο του 1827 οι Ρωσία-Βρετανία-Γαλλία έσωσαν την Ελλάδα απο τον Ιμπραήμ. Η επαναστατημένη  Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει επιτυχώς τον Ιμπραήμ , τον Δράμαλη , είχε αποκτήσει ναυτική υπεροχή και είχε καταφέρει να νικήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία .Η έλευση του Ιμπραήμ και οι επιτυχίες του εναντίον των επαναστατημένων δεν μπορούν να θεωρηθούν ως αποτυχία εφόσον ο Σουλτάνος διέθεσε τον αρτιότερο στρατό του κόσμου εναντίον μερικών χιλιάδων ατάκτων οπλαρχηγών και καθημαγμένων από την πείνα γυναικόπαιδων.
Η Βρετανία τότε δεν ήθελε την Οθωμανική Αυτοκρατορία μεγάλη εφόσον της έκλεινε τον δρόμο για τις αποικίες της σε Μ.Ανατολή και την Ινδία, γιαυτό και όταν ο Μαυροκορδάτος έπεισε με επιστολές του τους Βρετανούς ότι  είναι προς το συμφέρον της Βρετανίας να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει κράτος,οι Βρετανοί πείσθηκαν αμέσως και απέστειλαν τον διασυμμαχικό στόλο στο Ναβαρίνο.
Σήμερα οι Τούρκοι διαπράττουν τις ίδιες βαρβαρότητες με τότε. Γενοκτονία των επαναστάτημένων Κούρδων εντός και  εκτός επικράτειας Τουρκίας, συνδρομή στο ISIS, φυλακίσεις δήθεν αντιφρονούντων μετά την δήθεν απόπειρα του δήθεν πραξικοπήματος και φυσικά ασκούν πρωτόγονη διπλωματία εναντίον της Ελλάδας.
Και σήμερα όπως και τότε οι Τούρκοι προκαλούν την ίδια απέχθεια στην Ευρώπη, αλλά σήμερα πολλά έχουν αλλάξει εις βάρος μας.
Η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πλέον και την θέση της έχει πάρει η Βρετανία η οποία εξαρτάται απο τα κεφάλαια του Κατάρ, που είναι ο πολιτικός και οικονομικός μέντορας και προστάτης της Τουρκίας και του Ενρτογάν.Το Κάταρ έχει εξαγοράσει όλη την βρετανική οικονομία. Όλη σχεδόν η βαριά βιομηχανία και ενεργειακή υποδομή της Βρετανίας ανήκει στο Κατάρ, ακόμα και αυτά τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ 'εχουν πωληθεί σε εταιρία καταριανών συμφερόντων. Το ίδιο και η βρετανική πολιτική σκηνή, ξεπουλημένη στο Κατάρ. Το Κατάρ αποτελεί εδώ και δέκα χρόνια τον πιο στενό σύμμαχο του Ερντογάν.
Τα ίδια ακριβώς χάλια και στην Γαλλία.
Η Ευρωπη είναι παραδομένη στα σχέδια Γερμανίας-Κατάρ-Τουρκίας τα οποία προβλέπουν την αλλοίωση του πληθυσμού με την εισροή εκατομμυρίων μεταναστών απο τον τρίτο κόσμο και οι πολιτικές ηγεσίες παρ όλη την απέχθεια που μπορεί να αισθάνονται για την Τουρκία δεν μπορούν παρά να ακολουθήσουν πιστά το σχέδιο ως συνεργοί σε έγκλημα απο το οποίο δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
Πολύ δύσκολα η Ευρώπη θα βοηθήσει την Ελλάδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα εφόσον και η ίδια η Ευρώπη έχει αλλωθεί.
Η Ευρώπη βρίσκεται σε παρακμή, σε οικονομική, πληθυσμιακή και παραγωγική παρακμή, απόρροια των γερμανικών σχεδίων. Το 1821 η Ευρώπη εξελίσσονταν και η Οθωμανική Αυτοκρατορία αποσυντίθονταν. Σήμερα όμως η Ευρώπη αποτελεί υποτελή των Καταριανών και των Γερμανών , χωρίς ικανούς στρατούς, με μαλθακές κοινωνικές μάζες βυθισμένες στον λήθαργο της κοινωνικής απομόνωσης και της ανεργίας, χωρίς φωτισμένες ηγεσίες . Γιαυτό και βλέπουμε ότι το μεταποικιακό καθεστώς την Μ.Ανατολή, δηλαδή τα σύνορα που προέκυψαν το 1916 μετά την αποχώρηση Άγγλων και Γάλλων από την Μ.Ανατολή, να αλλάζει χωρίς η Ευρώπη να μπορεί να αντιδράσει.Την Μ.Ανατολή έχουν αναλάβει πλέον η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν.
Ο δυτικός πολιτισμός και το λίκνο του που είναι η Ευρώπη βρίσκεται προ της εξαφάνισης του από την οικονομική, πολιτισμική και μεταναστευτική εισβολή του Ισλάμ και ο νέος ισχυρός άξοναςσε Μ.Ανατολή και Μεσόγειο αποτελείται απο την Ρωσία-Ιράν και Τουρκία , άξονας ο οοίος κατά τα 2/3 είναι ισλαμικός.
Η Ρωσία είναι η μόνη η οποία δεν έχει πέσει θύμα του σχεδίου για αλλοίωση του πληθυσμού και του πολιτισμού της , όπως η Ευρώπη. Ωστόσο η Ρωσία πολύ δύσκολα θα βοηθήσει κι αυτή την Ελλάδα εφόσον όπως ακόμα και ο ο πιο ηλίθιος βλέπει, Ρωσία και Τουρκία αποτελούν πλέον συμμαχικό άξονα. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει κυριαρχήσει η ''προφητειολογία΄΄ η οποία μάλλον είναι κατευθυνόμενη από όργανα της ρωσικής προπαγάνδας τα οποία έχουν στόχο να κάνουν το κοινό να πιστεύει ότι η συμμαχία Ρωσίας Τουρκίας είναι όχι αυτό που φαίνεται αλλά το αντίθετο. Εξάλλου η Ρωσία έχει ήδη αλώσει αθόρυβα το Άγιο Όρος και έχει θολώσει την κρίση των Ελλήνων χρησιμοποιώντας με δόλιο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα τους.
Δεν υπάρχει κανείς πλέον για να μας βοηθήσει.Οι ΗΠΑ μετά την ήττα τους στην κατοχή του Ιράκ έχουν καταρρεύσει στρατιωτικά Η δεκαετής κατοχή του Ιράκ έφθειρε τόσο πολύ το ηθικό, αλλά και το υλικό , έμψυχο και άψυχο, του στρατού των ΗΠΑ που είναι αδύνατον πλέον να αναλάβουν σοβαρές συμβατικές επιχειρήσεις. Οι ΗΠΑ τρώνε χαστούκια από τον Ερντογαν ο οποίος απειλεί με έξωση από το Ιντσιρλίκ, αντιτίθεται στα σχέδια των ΗΠΑ για κουρδικό κράτος με εισβολή στην Βόρεια Συρία και γενικά δείχνει αγέρωχος απέναντι στις ΗΠΑ που μόνο με αποστολή όπλων στους Κούρδους απαντούν και διπλωματικές κορώνες περί αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Είμαστε μόνοι μας και η μόνη προστασία μας είναι ο στρατός μας.Καμία συνθήκη δεν εφαρμόζεται και δεν γίνεται σεβαστή εάν οι αντισυμβαλλόμενοι δεν έχουν να αντιπαρατάξουν ικανές ένοπλες δυνάμεις.
Δεν θα υπάρξει νέο ΄΄Ναβαρίνο'' , μόνοι μας πρέπει να αντισταθούμε.

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Η Τουρκία ο δυτικός εκπρόσωπος του Ισλάμ και διαχρονικά σύμμαχος της Γερμανίας, θα κάνει ότι πρέπει να κάνει και μετά θα πάει εκεί που πρέπει να πάει.
Ουσιαστικά θα κάνει ότι της ζητήσει η επανερχόμενη πρώην μεγάλη Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Η Νέα Μεγάλη Ελληνορωμαϊκή Αυτοκρατορία υποθέτω θα έχει άλλο όνομα αλλά η ουσία θα είναι η ίδια.

Όταν κατοχυρώσει ξανά την κυριαρχία της θα αποκαλυφθούν και τα «χαμένα στοιχεία» που ενοποιούν τον Ελληνικό και Αιγυπτιακό πολιτισμό ως μια ενιαία και συνεχόμενη οντότητα, όπως και θα μετονομάσει τις Θήβες την πρωτεύουσα της αρχαίας Αιγύπτου, που οι Μουσουλμάνοι την μετονόμασαν σε Λούξορ.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μέγας Αλέξανδρος όταν απελευθέρωσε την Αίγυπτο ανακηρύχθηκε Φαραώ – Ελληνική λέξη και αυτή - ορώ το φως- που θα μπορούσε να αποδοθεί “Βλέπει τον θεό Ήλιο - Ρα”.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επανάληψη μητέρα τής μάθησης; γιά νά δούμε