ΡΩΣΙΑ -ΕΝΑΣ ΒΟΛΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ


Greek Spirit
14-11-2017
Το τέλος τουΒ΄ΠΠ σήμανε την απαρχή μιας εποχής στην Ευρώπη, ΗΠΑ,Καναδά, Αυστραλία και Ν.Ζηλανδία κατά την οποία η ευημερία και το κοινωνικό κράτος βρήκαν ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας το πιο γόνιμο έδαφος. Η Ευρώπη αναπτύχθηκε με ιλιγιώδεις ρυθμούς, ακόμα και ο νότος της. Πέρα από την οικονομική ανάπτυξη η πιο σημαντική κατακτηση η εδραίωση του ΄΄κοινωνικού κράτους'' δηλαδή του πλέγματος κρατικής προστασίας σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, οι συντάξεις. Βέβαια οι στρατιώτες που γύρισαν από τον ΄Β παγκόσμιο πόλεμο -και σε αντίθεση με αυτούς που επιστρέφουν απο σημερινές συρράξεις- ήταν δικαιωμένοι ηθικά και περιζήτητοι επαγγελματικά και γρήγορα αφοσιώθηκαν στην δημιουργία οικογενειών. 


Ο πληθυσμός της δυτικής Ευρώπης αυξάνονταν, το ίδιο και ο πλούτος. Έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο είδος πολίτη, αυτό του μαλθακού ο οποίος έκανε χρήση του κεκτημένου δικαίωματος για κοινωνικό κράτος χωρίς όμως να έχει πολεμήσει κυριολεκτικά γιαυτό. 
Φθάσαμε σήμερα να μιλάμε για ανεργία ακόμα και στην Γερμανία .
Φθάσαμε σήμερα σε σημείο να μιλάμε για αποσχίσεις επαρχιών και άλλα διαλυτικά φαινόμενα τα οποία είναι προϊόντα της μαλθακότητας και άγνοιας του  ΄'μέσου πολίτη΄΄ ο οποίος θεωρεί ότι δουλειά είναι σώνει και καλά κάτι το οποίο του ταιριάζει απόλυτα .
Από την άλλη έχουμε τις αποσχιστικές τάσεις διαφόρων περιοχών της Ευρώπης, τάσεις που υποστηρίζονται απο καλοταισμενους πολίτες οι οποίοι ως άφρονες πιστεύουν ότι ένα κρατικό μόρφωμα, μια κρατική οντότητα, είναι πάντα καλύτερο να χάνει έδαφος στο όνομα της εθνοτικής ομοιογένειας, νοοτροπία παντελώς λαθεμένη ειδικά την σημερινή εποχή που η Κίνα όλο και εξαπλώνεται εμπορικά-οικονομικά-στρατιωτικά-πληθυσμιακά και που θέλει να βρει μπροστά της κατακερματισμένα κρατίδια προϊόντα απόσχισης.
Η Γερμανία αρχικά είχε ως σχέδιο την παράδοση της νότιας Ευρώπης στο Κατάρ με αντάλλαγμα την παροχή καταριανού αερίου που θα έφθανε στην Γερμανία με τον αγωγό Κατάρ-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία (Βόρεια Ήπειρο) και Ιταλία. Ο πόλεμος στην Συρία έγινε από το Κατάρ εναντίον του Άσαντ που ήταν ο μόνος που δεν ήθελε αυτό τον αγωγό.Η Ρωσία αναμείχθηκε ακριβώς για να μην γίνει αυτός ο αγωγός και της στερήσει το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη.
Τώρα που το σχέδιο του Κατάρ -Γερμανίας ναύαγησε, εφόσον το Κατάρ όχι μόνο έχασε τον πόλεμο αλλά είναι κι επίσημα δορυφόρος της Ρωσίας, η Γερμανία πρέπει να αντιμετωπίσει τις διαλυτικές τάσεις στην Ευρώπη προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Κίνα και Ρωσία.
Διαλυτικές τάσεις δημιουργούνται απο τις μάζες των ανέργων, των χαμηλά αμειβομένων αλλά και απο τους καλοταισμένους και καλά αμειβόμενους -ακόμα- αστούς ,όπου αυτοί υπάρχουν.Για να μην προχωρήσουμε τώρα σε κοινωνιολογική μελέτη ας περιοριστούμε να πούμε ότι τόσο η προστασία του κοινωνικού κράτους προς τους πένητες -ειδικά στην αναπτυγμένη Ευρώπη- όσο και ο πλούτος των μεγαλοαστών δημιουργεί τάσεις κι αναζητήσεις που κινούνται γύρω από τις θεωρίες του κοινωνικού και πολιτικού χάους . 
Σημαντικότατος παράγοντας είναι κι η χρεοκοπία των τραπεζών σε όλη την Ευρώπη η οποία πρέπει να συγκαλυφθεί.
Η Γερμανία θα πρέπει σύντομα να παρουσιάσει ένα εχθρό, ένα εχθρό που θα απειλεί στρατιωτικά την Ευρώπη, ένα εχθρό που θα συσπειρώσει όλους τους Ευρωπαίους και που θα τους κάνει να φερθούν ως πατριώτες .
Τι καλύτερο απο το να βρεθεί κάποιος εξωτερικός εχθρός, απτός, με άρματα και πυροβόλα,με μαχητικά αεροσκάφηκαι πλοία, ο οποίος θα προβαίνει σε πραγματικές στρατιωτικές ενέργειες εναντίον της ευρώπης και όχι απλά σε αποσπασματικές τρομοκρατικές ενέργειες .
Η Ρωσία θα αναλάβει τον ρόλο του εχθρού, πάντα σε συνεννόηση με την Γερμανία. Ρωσία και Γερμανία είναι χώρες αλληλοεξαρτώμενες , η Ρωσία εξάγει αέριο και εισάγει βιομηχανικά προϊόντα απο την Γερμανία όπως και τεχνολογία.
Ο Πουτιν επίσης χρειάζεται ένα εθνικό όραμα για συσπειρώσει τους Ρώσους εφόσον στην οικονομία δεν τα πάει και πολύ καλά δεδομένου των διεθνών κυρώσεων.
Κι ο Πουτιν χρειάζεται ένα εθνικό παραμύθι για να εξασφαλίσει τόσο την επανεκλογή του όσο και την ισχυροποιήση του καθεστώτος του για να καταπνίξει ''αλα'' Ερντογάν κάθε αντίδραση και αντίπαλο του,αλλιώς δεν μπορεί να αποσυρθεί, θα τον ΄΄φάνε''.
Έτσι εξηγείται κι η βιασύνη των Γερμανών για την δημιουργία ''ευρωστρατού'' ο οποίος σε καμία πέριπτωση δεν θα είναι αξιόμαχος αλλά θα λειτουργεί ως προπαγάνδα για να πείσει τους αδαείς Ευρωπαίους ότι πρέπει να τον ενισχύσουν γα να γλυτώσουν απο την ρωσική λαίλαπα.
Για παράδειγμα, θα μπορούσε η Ρωσία εισβάλει στην Εσθονία η οποία είναι ανύπαρκτη στρατιωτικά και ο μισός πληθυσμός της είναι Ρωσοι μειονοτικοί.Πάντα κα΄τοπιν συνεννόησης με την Γερμανία και ΗΠΑ βέβαια.
Θα μπορούσε η Ρωσία να καταλάβει οριστικά την ανατολική Ουκρανία και να δείξει στους μαλθακούς ευρωπαίου ότι πράγμτι υπάρχει ένας εχθρός εκεί έξω.
Η Γερμανία θα μπορούσε με το κατάληλο μανιπουλάρισμα να οξύνει την κρίση αρκετά μέχρι να ξεχασθουν οι αποσχιστικές τάσεις και η διαλυτικές θεωρίες στα καφενεία και ΄΄συλλογικότητες΄των ανέργων.
Τι καλύτερο απο μια οικονομική κρίση στην ευρωζώνη λόγω επικείμενου πολέμου με την Ρωσία η οποία θα κάλυπτε για λίγο την χρεοκοπία των τραπεζών;.
Οι ΗΠΑ θα πούλαγαν όπλα, παράλληλα η Ρωσία θα συνέχιζε να πουλάει αέριο,ποιός νοιάζται εάν το αέριο είναι του εχθρού εφόσον έχει θέρμανση και παραγωγή βιομηχανική.
Η τέλεια κομπίνα.
Εξάλλου η Ρωσία έχει στραμένη την προσοχή της στην Μ.Ανατολή , η Κίνα το ίδιο κι επιπλέον στον Ειρηνικό, η Γερμανία με την σειρά της είναι σε αναθεώρηση των σχεδίων της μετά την ήττα της στην Μ. Ανατολή. Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει πειθήνια και ήσυχη για να μπορέσει να αποτελέσει τόσο τον κύριο καταναλωτή του αεριου της Μ.Ανατολ'ης όσο και το προτεκτοράτο των ΗΠΑ ενάντια στην Ρωσία.
Ο ψυχρός πόλεμος επιστρέφει

Σχόλια

Ο χρήστης panpan είπε…
Η Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία επανέρχεται με έδρα την Κωνσταντινούπολη όπου θα επεκτείνεται δυτικά με τις Η.Π.Α και ανατολικά με την Ρωσία.
Η αυτοκρατορία θέλει έναν ενιαίο, σταθερό και με ευημερία χώρο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τα σημερινά διεφθαρμένα «Δημοκρατικά καθεστώτα», κάτι το οποίο θα αλλάξει ριζικά και γρήγορα, από την λαϊκή παρέμβαση στρατιωτικών κινημάτων, τα οποία θα καθαρίσουν τον χώρο και το τοπίο από όλα τα κωλισιεργά και διεφθαρμένα άτομα που έχουν καταλάβει εδώ και δεκαετίες διάφορα πόστα.

Η αυτοκρατορία θα επαναφέρει την Δικαιοσύνη, το ήθος και την ευημερία στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της, καθοριστικούς παράγοντες για την σταθερότητα και βιωσιμότητά της.

Αναμείνατε τις εξελίξεις, όπου εφιάλτες θα ζώσουν αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς και άλλους που έχουν εμπλακεί π.χ σε Panama Papers, Paradise Papers και άλλες σκοτεινές δραστηριότητες.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαικη παρεμβαση στρατιωτικων κινηματων? Ακουγεται καλο για να ειναι αληθινο!!!
Ο χρήστης panpan είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης panpan είπε…
Δεν είναι και πολύ μακριά η Αίγυπτος και η Ζιμπάμπουε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ