ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΑΜΑ

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ-31-10-2017
 Greek Spirit 
31-10-2017
Ένα απο τα μεγαλύτερα θύματα της ηλιθιότητας της κοινής γνώμης στην Ελλάδα και της προδοσίας του πολιτικού συστήματος είναι η Βόρειος Ήπειρος, περιοχή της Νότιας Αλβανίας όπου οι Έλληνες μειονοτικοί  μέχρι το 1990 μόνο μειονότητα δεν ήταν αλλά αποτελούσαν την  κυρίαρχη πληθυσμιακή ομάδα .
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν δημοσιεύω άρθρα  για την Βόρειο Ήπειρο, τόσο στο παλιό ιστολόγιο hellenc sunrise όσο και στο νέο, το hellenic sunrise2,είναι γεγονός πως το ΄΄κοινό΄΄ δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα . 
Ο μέσος ηλίθιος στην Ελλάδα καταλαβαίνει μια χαρά ότι οι Πόντιοι είναι Έλληνες, ότι υπάρχουν κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία, αλλά αδυνατεί να καταλάβει ότι οι Βορειοηπειρώτες είναι Έλληνες. Δεν εξηγείται αλλιώς η αδιαφορία, μόνο με με την αποδοχή της παντοδυναμίας της ηλιθιότητας.
Η Αλβανία αποτελεί προτεκτοράτο της Τουρκίας όπως επίσης και η κατεχόμενη Κύπρος.Η Αλβανία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας στα Βαλκάνια με απόλυτο τρόπο όπως και το ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου.
'Οπως και στην κατεχόμενη Κύπρο έτσι και στην Αλβανία η οικονομία στηρίζεται από την καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, το εμπόριο ανθρώπων και οργάνων. 
Τα προτεκτοράτα της Τουρκίας  έχουν ως αποστολή την  περικύκλωση της Ελλάδας και την διεξαγωγή οικονομικού και διπλωματικού πολέμου προς το παρόν όπως και ως ορμητήρια του τουρκικού στρατού σε ενδεχόμενη επίθεση εναντίον της Ελάδας.
Η Αλβανία μέχρι το 2013 δεν γίνονταν δεκτή στην Ε.Ε. διότι η Γερμανία δεν την αναγνώριζε ως αξιόπιστο μελλοντικό εταίρο. Τότε ο ΥΠΕΞ κ. Ευ.Βενιζέλος είχε σπεύσει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Αλβανίας ως μέλους υπό ένταξη στην Ε.Ε. νομίζοντας ότι η ευρωπαϊκή προοπτική θα εξημέρωνε το τζιχαντιστικο-ναρκωκρατίδιο. Η στήριξη της Ελλάδας δεν είχε αποτελέσματα.  
Ωστόσο η επανάκτηση της Κριμαίας απο την Ρωσία έβαλε φωτιά στο ενεργειακό τοπίο εφόσον η  Γερμανία άρχισε να αναθεωρεί την εξάρτηση της απο το ρωσικό αέριο Το μεγαλύτερο μέρος του αερίου που εισάγεται στην Ε.Ε.είναι ρωσικό, αλλά πως μπορείς να είσαι εξαρτημένος απο την χώρα η οποία τελικά εισέβαλε στην Κριμαία και υποδαύλισε το αντάρτικο στην ανατολική Ουκρανία η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελούσε μέρος των επεκτατικών σχεδίων Γερμανίας και Πολωνίας. 
Η Γερμανία και η Πολωνία ανέλαβαν την τελική πράξη της επιχείρησης άλωσης της Ουκρανίας το 2013, επιχείρηση που είχε χρηματοδοτηθεί με δις δολάρια απο τις ΗΠΑ για δύο δεκαετίες.Τελικά το σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας απέτυχε και όχι μόνο αυτό αλλά χάθηκε και η Κριμαία και η ανατολική Ουκρανία.
Η Γερμανία έβαλε σε εφαρμογή μια διαδικασία απεξάρτησης από το ρωσικό αέριο .Ως πρώτο μέτρο προκρίθηκε αγωγός ΤΑΡ, δηλαδή ο αγωγός που θα έφερνε αέριο απο Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη μέσω Γεωργίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας (Βόρειας Ηπείρου δηλαδή-αυτό να κρατήσετε, είναι το μυστικό της εξήγησης) και Ιταλίας.
Ξαφνικά η Αλβανία απέκτησε σημαντικό ρόλο για την Γερμανία εφόσον όλα τα κράτη που θα διασχίζει ο ΤΑΡ είναι είτε συμμαχικά (Τουρκία) είτε προτεκτοράτα (Ελλάδα) αλλά η Αλβανία ήταν ενας ξένος ο οποίος ωστόσο είχε άρηκτες σχέσεις με την Τουρκία.
Ο αγωγός θα περνάει από την Βόρειο 'Ηπειρο , μια περιοχή στην οποία κατοικούν Έλληνες οι οποίοι κατά την γνώμη των Γερμανών προκαλούν αστάθεια.
Αυτό είναι το μυστικό και η αιτία που οι Βορειοηπειρώτες σήμερα διώκονται και κατεδαφίζονται ακόμα και τα σπίτια τους (Αλήθεια το έχετε πάρει χαμπάρι ή όχι, εάν όχι παρακαλώ σταματήστε την ανάγνωση και δείτε σαρβάιβορ και ξεκουμπίδια απο δω) 
Αλβανία και Τουρκία είναι κράτη που έχουν δεσμό που ομοιάζει με την Κούβα και την ΕΣΣΔ. Η πολιτική και επιστημονική ελίτ της Αλβανίας σπουδάζει εδώ και δεκαετίες στα ψευδοπανεπιστήμια του κατεχόμενου ψευδοκράτους της Κύπρου. Εκεί οι Αλβανοί εκπαιδεύονται σε εγκληματικές πρακτικές υπο την κρατική κάλυψη όπως η διακίνηση ναρκωτικών, το εμπόριο ανθρώπων, το ξέπλυμα χρήματος και άλλα, πρακτικές που ασκούνται αδιάκοπα στα κατεχόμενα και μάλιστα με αποδέκτες την ευρωπαϊκή πολιτική και επιχειρηματική ελίτ.
Η Τουρκία βέβαια είχε καταφύγει σε παρόμοιες πρακτικές απο την εποχή ακόμα που κυβερνούσαν οι κεμαλικοί απο τις δεκαετίες του 80-90 οπότε κι άρχισε η διακίνηση ναρκωτικών από Αφγανιστάν μέσω Ιράν -Τουρκίας και που τα έσοδα στήριζαν το κεμαλικό παρακράτος και την πολιτική ελίτ.
Γιαυτό σήμερα η Αλβανία είναι η χώρα που έχει ως βαριά βιομηχανία την παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.
Οι Γερμανοί όταν διαπίστωσαν ότι η Αλβανία είναι τελικά απαραίτητη για τον ΤΑΡ άλλαξαν τακτική και ξαφνικά άρχισαν την επίθεση φιλίας .Πολύ σύντομα έδωσαν στην Αλβανία το διπλωματικό know how για τν αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδα του Ιονίου σε συνεργασία με την Τουρκία.
O ΑΓΩΓΟΣ TAP
Οι Γερμανοί  διαπίστωσαν επίσης ότι η συμμαχική Τουρκία έχει αναπτύξει ισχυρότατους δεσμούς με την Αλβανία κι ότι το μόνο που έλειπε για την απόλυτη πρόσδεση της Αλβανίας στον άξονα Γερμανίας-Τουρκίας ήταν το χρήμα.Έτσι το 2014 το ΔΝΤ έδωσε δάνειο 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Αλβανία, ποσό τεράστιο σε σχέση με το ΑΕΠ της, αλλά δεν θεώρησε ότι πρέπει να τεθεί σε επιτήρηση όπως η Ελλάδα και μάλιστα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έκανε και δηλώσεις περί της υγείας της Αλβανικής οικονομίας. Κατόπιν ο Ενρτογάν έδωσε στρατιωτική βοήθεια και χρηματικές δωρεές, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα, προς την Αλβανία και μάλιστα κατασκεύασε μια ναυτική βάση στο Δυρράχιο και ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Βόρειο Ήπειρο όπου σταθμεύουν μόνιμα τουρκικές δυνάμεις. Επειδή η Αλβανία δεν διαθέτει επαρκείς δυνάμεις ως μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικaίωμα να ζητησει απο ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ να φυλάσσει τον εναέριο χώρος της, και αυτό το μέλος είναι η Τουρκία.Η Ελλάδα κάνει αυτή την δουλειά με την Βουλγαρία. Ωστόσο η Τουρκία εκμεταλλεύεται αυτή την δυνατότητα για να εξοπλίζει κρυφά την Αλβανία
Απο την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 εναντίον του Ερντογάν αγνοούνται 47 επιθετικά ελικόπτερα του τουρκικού στρατου΄και μερικές δεκάδες πολεμικά πλοία.Η Τουρκία όπως και κάθε μέλος του ΝΑΤΟ πρέπει να αναφέρει και να δικaιολογεί κάθε αύξηση ή μείωση των κύριων οπλικών συστημάτων της όπως άρματα-πυροβόλα-πλοία-ελικόπτερα-αεροσκάφη.
Το πραξικόπημα αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για τον Ενρτογάν να επικαλεσθεί τις ανώμαλες συνθήκες για την δήθεν εξαφάνιση των ελικοπτέρων και πλοίων τα οποία κατέληξαν στην Αλβανία. Η Τουρκία δεν θα μπορούσε να διαθέσει τόσο υλικό προς την Αλβανία με επίσημο τρόπο αλλά ακόμα κι αν μπορούσε δεν  θα ήθελε την Ελλάδα να το γνωρίζει.
Πρόσφατα η Ιταλία δώρησε ελαφρά τεθωρακισμένα στην Αλβανία με τα οποία θα μπορέσει να συγκροτηθεί ολόκληρη ταξιαρχία και αυτό με την δικαιολογία ότι η Αλβανία πρέπει να ε΄χει ικανές δυνάμεις να προστατεύει τον...ΤΑΡ .Η Ιταλία είναι μετά την Ελλάδα δεύτερη σε επενδύσεις στην Αλβανία αλλά το σχέδιο της δεν απλά και μόνο το κέρδος αλλά η εξαγορά της χώρας, εάν βέβαια το επιτρέψει η Γερμανία και η Τουρκία.
Βέβαια για την βοήθεια που λαμβάνει η Αλβανία πρέπει να αποδεχθεί πολλούς όρους.Ενας από αυτούς είναι να επιτρέψει σε τζιχαντιστες να βρούνε καταφύγιο εκεί και να αποκτήσουν μάλιστα και έλεγχο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Μην ξεχνάμε ότι οι προστάτες της Αλβανίας , Γερμανία και Τουρκία μαζί με τις και το Κατάρ ίδρυσαν το Ισλαμικό Κράτος για να πέσει ο Άσαντ ο οποίος δεν επέτρεπε στον αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας.
Μπορεί σήμερα το Ισλαμικό Κράτος να διαλύεται ωστόσο Γερμανία και Τουρκία έχουν την υποχρέωση απέναντι στο Κατάρ για την προστασία των τζιχαντιστών. Το Κατάρ ΄μπορεί να έχει υποταχθεί στην Ρωσία και να απειλείται απο την Σαουδική Αραβία αλλά έχει ΄΄πολλά ράμματα για την γούνα ΄΄ της Γερμανίας και φυσικά συνεχίζει να χρηματοδοτεί τον Ερντογάν.
Σε όλο αυτό το περιβάλλον οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου είναι τα τέλεια θύματα.
Όλοι κι όλα είναι εναντίον τους και οι λόγοι είναι οι παρακάτω.
α. Ο αγωγός ΤΑΡ που υπαγορεύει η γερμανική λογική  εξάλειψης των μειονοτήτων στο όνομα της σταθερότητας των περιοχών που θα διασχίζει.
β. Η επιθυμία Τουρκίας και Κατάρ για την ισλαμοποίηση της Αλβανίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι πριν φθάσουμε στις κατεδαφίσεις των περιουσιών των Ελλήνων της Χιμάρας είχε προηγηθεί μια περίοδος τριών -τεσσάρων ετών κατά την οποία υπονομεύθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος και έχουν εφαρμοσθεί νόμοι οι οποίοι συγχωνεύουν τις αμιγώς ελληνικές κοινότητες με άλλες με αλβανικό πληθυσμό έστω και εαν γεωγραφικά είναι ασύνδετες. Άλλο μεγάλο ΄΄κόλπο΄΄ ομογενοποίησης των Βορειοηπειρωτών με τους Αλβανούς είναι το μητρώο μεταναστών στο οποίο εγγράφονται όλοι οι Αλβανοί υπήκοοι για να έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά χωρίς να γίνεται διάκριση ως μειονοτικός ή όχι .Έτσι όσοι Βορειοηπειρώτες είναι στο εξωτερικό και δεν εγγραφούν στο μητρώο δεν θα έχουν διακίωμα ψήφου υπέρ των κομμάτων της μειονότητας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και έαν τελικά εγγραφούν τότε αυτόματα αποποιούνται την μειονοτική ιδιότητα τους.
Όλα αυτά είναι παραβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά κανείς απο την γερμανουκρατο΄μενη Ευρώπη δεν ενδιαφέρεται.
Οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου που το 1990 αριθμούσαν σε πάνω απο 500,000 , δηλαδή το 20% του πληθυσμού της Αλβανίας είναι σε διωγμό και δεν αποκλείεται ακόμα και μια μορφή γενοκτονίας τους με επιλεγμένους φόνους και εξανδραποδισμούς, δηλαδή υποχρεωτικές μετακινήσεις  από τις κοινότητες τους .
Όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνετε η ελληνική κυβέρνηση είναι απίθανο να βοηθήσει αποτελεσματικά παρόλο που ο σημερινός ΥΠΕΞ είναι ικανότατος και πατριώτης και μεγάλη επιροή στην κυβέρνηση.
Δεν αποκλείεται η κλιμάκωση των διωγμών που γίνονται υπό την υψηλή καθοδήγηση  Τουρκίας και Γερμανίας να οδηγήσει ακόμα και σε ένοπλο αντάρτικο.
Οι Βορειοηπειρώτες έχουν καταλάβει ότι τα ένδικα και πολιτικά μέσα είναι ανεπαρκή. Σύντομα θα βεβαιωθούν γιαυτό. Η Αλβανία ως κράτος είναι διαλυμένη και δεν μπορεί αλλά ούτε και θέλει να ελέγξει την επαρχία. Το ορεινό ανάγλυφο της Βόρειας Ηπείρου και τα σύνορα με την Ελλάδα  αποτελούν εχέγγυα για την δημιουργία ανταρτικού των Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο.
Οι Βορειοηπειρώτες σύντομα θα υποκύψουν μπροστά στις δραματικές εικόνες των γερόντων των οποίων τα σπίτια κατεδαφίζει ο Ράμα και θα αντιδράσουν με εξίσου δραματικό τρόπο.
Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Ωστόσο πιστέυω ότι η λύση βρίσκεται στην προσφυγή ης Ελλάδας σε όλα τα διπλωματικά και ένδικα μεσα, το δίκιο είναι με το μέρος μας
Πριν από τρία - τέσσερα χρόνια είχε δημοσιευθεί μια φωτογραφία στο διαδίκτυο με μια ομάδα ενόπλων Ελλήνων με καλυμμένα χαρακτηριστικά οι οποίοι φέρονταν να βρίσκονταν  σε Αλβανικό έδαφος και οι οποίοι φωτογραφίζονταν με φόντο ένα τοίχο γεμάτο με συνθήματα και εμβλήματα που χρησιμοποιούν οι οπαδοί της απόσχισης της Βόρειας  Ηπείρου απο την Αλβανία.Οι αντιδράσεις των Αλβανών ήταν υστερικές και φοβικές.Φανταστείτε να γίνει και κάποια καταδρομική κρούση σε κάποια κρατική δομή.........






Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαίρομαι πάρα πολύ που αρθρογραφείς πάλι....χρειαζόμαστε ανθρώπους που αφυπνίζουν και όχι....να κοιμίζουν ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ωραιο..!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πρωτόκολλο της Κέρκυρας έχει νομική ισχύ αλλά δεν εφαρμόστηκε.

Κατα τα λεγόμενα του Αγίου Παϊσίου η Βόρειος Ήπειρος θα ελευθερωθεί από κάτι παλικάρια που δεν καταλαβαίνουν από πολιτικές..και θα μπουκάρουν μέσα μιαν αυγή χωρίς διαταγή που λέει και το πατριωτικό άσμα.

Οι δικοί μας πολιτικοί κλασικά θα κάνουν τον "Κινέζο" παρόλο που θα ευχαριστηθούν με το γεγονός-προφανώς δε θα είναι αυτοί που είναι τώρα-,ενώ με τα τετελεσμένα που θα δημιουργηθούν, οι μεγάλοι θα τα δεχτούν..και η σκλαβωμένη αδελφή θα σμίξη με την μητέρα Ελλάδα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι παίζει με μια βάση Ιρανών αντικαθεστωτικών (ΜΕΚ base) στην Αλβανία που είχε και αφιερωμα πριν δυο μέρες η εκπομπή On Assignment με έναν Richard Engel;
Εχει αναρτήσει και βίντεο
https://twitter.com/oarichardengel/status/1000162744518217733?lang=el
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"... παρόλο που ο σημερινός ΥΠΕΞ είναι ικανότατος και πατριώτης..."
Μήπως κάνεις λεπτό χιούμορ;
Ο χρήστης stef είπε…
Λυπάμαι μ αυτά που διαβάζω χαίρομαι να τα μαθαίνω...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αυτή άρχισαν με τον κ.κατσιφα για μας δεν θα παυσει μέχρι να τελειώσουμε.
Ο χρήστης Λεωνίδας είπε…
Αν κρίνουμε από το πως αντιμετώπισαν την θυσία του Κ.Κατσίφα οι δικοί μας κυβερνώντες δεν στεκόμαστε καλά.